Όροι Χρήσης

Πολιτική Προστασίας Προσωπιών Δεδομένων (ΠΠΠΔ)

Ποιοι είμαστε;

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας μας είναι: https://www.goxserron.gr

Ο κάθε επισκέπτης του www.goxserron.gr είναι υποχρεωμένος να διαβάσει και να αποδεκτεί τους όρους χρήσης, σε διαφορετική περίπτωση καλείται να μην συνεχίσει στην χρήση του site. Αν ο χρήστης χρησιμοποιήσει το site (www.goxserron.gr) θεωρείται οτι αποδέχεται τους όρους χρήσης του.

Ο ιστότοπος διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των επισκεπτών του με βάση τους όρους χρήσης του. Σε αυτούς τους Όρους χρήσης – Πολιτική Απορρήτου εξηγείται ο τρόπος διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών, σύμφωνα το ισχύον νομικό πλαίσιο που περιγράφει την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων με βάση την Ελληνική & Ευρωπαική νομοθεσία.

Το www.goxserron.gr ή αλλιως (goxserron – goxserron.gr) μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή τους όρους χρήσης του site. Οι επισκέπτες του website μας (goxserron) πρέπει να ενημερώνονται μόνοι τους κάθε φορά για τους όρους χρήσης και αν δεν συμφωνούν με αυτούς να μην επισκέπτονται το www.goxserron.gr

To goxserron.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε πρόβλημα προκληθεί στον επισκέπτη του ιστοτοπού κατα την διάρκεια περιήγησης του καθώς η χρήση του ιστοτοπού μας goxserron.gr απο τον επισκέπτη γίνεται με δικιά του αποκλειστική ευθήνη.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως εάν ο επισκέπτης έχει επισκεφθεί τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με εσάς, να χρησιμοποιούν cookies, να ενσωματώνουν πρόσθετη παρακολούθηση τρίτων και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΡΟΙ

Το goxserron.gr δεν εγγυάται την αλάνθαστη και την αδιάκοπη παροχή των υπηρεσιών και του περιεχομένου του και δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την έλλειψη ιντερνετικών απειλών όπως ιούς του υπολογιστή/κινητών κτλπ… είτε πρόκειται για τον ιστότοπο του, είτε για κάποιο άλλο site ή server μέσω των οποίων παρουσιάζεται στο κοινό το περιεχόμενο του.

Το goxserron.gr δεν μπορεί επίσης να εγγυηθεί σε καμία περίπτωση την απουσία ιντερνετικών απειλών ή “ιώ픨στους συνδέσμους τρίτων ή ενσωματωμένο περιεχόμενο) που ενδέχεται να τοποθετούνται στο περιεχόμενο του καθώς και την αλάνθαστη και αδιάκοπη παρόχη τους.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Πνευματικά δικαιώματα τρίτων που τυχόν περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο του site μας έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης και υπάρχει η δυνατότητα εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους να αφαιρεθούν άμεσα απο τον ιστότοπο μας μέσω της επικοινωνίας στο [email protected]